VILADECANS
Carretera de la Vila 25.
08840 Viladecans (Barcelona)
T. 933 789 039
M: mbe199@mbe.es
Mail Boxes

DISSENY GRÀFIC

A MBE Prat, Viladecans i Alcobendas som el teu Centre de Serveis integral per realitzar tota la teva comunicació gràfica per l’empresa: Creem, dissenyem, imprimim.

Mail Boxes Etc és la solució ideal per a la teva imatge. Comptem amb un equip creatiu professional de primer nivell experts en oferir un servei integral 360º amb una àmplia gama de solucions i resposta a qualsevol dels teus projecte i sempre sota una òptima relació qualitat / preu.

Confia amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar a desenvolupar les teves idees. Oferim assistència i consultoria. I el més important per tu: Print ‘Low Cost’ sense perdre qualitat en els nostres treballs i un cop imprès, te’ls enviem allà on ens ho demanis.

El disseny i la comunicació gràfica d’una imatge corporativa atractiva i ben projectada, és un trampolí de les empreses a l’èxit. Destaca’t sobre la competència. T’ajudem: fem un briefing destacant els teus punts forts per minimitzar els punts dèbils. Tenim ampli ventall de tipografies i recursos gràfics per crear la teva pròpia marca. Deixa’ns proposar una bona identitat corporativa: targetes de visita, sobres, paper carta, fulletons, catàlegs d’empresa, promocions, presentacions, llistat de preus, etc. t’ajudaran a posicionar-te.

El nostre equip del departament de retolació t’ajudarà a implementar la teva presència gràfica en establiments comercials, botigues, fires o esdeveniments del sector, façanes, flota de vehicles, etc.

Res és impossible. Digues que necessites. Volem ser la solució a la imatge de la teva empresa: Inverteix en disseny i impressió. Prova’ns!

O visita’ns a:

Carretera de la Vila 25.
08840 Viladecans (Barcelona)
T. 933 789 039

Ens trobaràs aquí

Mail Boxes Etc. Viladecans
Carretera de la Vila 25.
08840 Viladecans (Barcelona)
T. 933 789 039